Bygga hus

Att bygga nytt hus är nog den största investeringar man gör i livet. Därför är det viktigt att man får sitt hus som man själv tänkt sig. Genom att bygga ett stomrest hus med Villa Varm får du stor valfrihet under själva husprocessen men du kommer också att kunna påverka husets val under byggets gång.

Våra kunder ställer höga krav men är samtidigt kostnadsmedvetna. De vill göra aktiva val och tilltalas inte av att köpa ett färdigt huskoncept. Även om inte alla av våra kunder bygger själva så har de alla en sak gemensamt – de är engagerade och intresserade av sitt husbygge.

Större valfrihet för dig

På Villa Varm bygger vi aldrig två likadana hus, här väljer du inte heller bland några olika givna husmodeller. Istället skissar du fram ditt nya hus tillsammans med oss.

Genom att utgå från en husritning blir ändringarna enkla att göra, vilket i sin tur ger ett kostnadseffektivt hus. Det blir alltså inte dyrare att ändra på ritningen, det är därför som vi vill att man ska ändra i sitt hus så man får det som man vill!

Om du själv har bra kontakter i byggbranschen eller kanske arbetar som snickare eller hantverkare kan du dra fördel av detta om du väljer att bygga med Villa Varm.

Vårt byggsystem ger dig också möjligheter om du vill ändra på något under byggets gång. Om du t ex upptäcker att du vill komplettera med några extra eluttag eller byta modellen på kökskranen under byggets gång, löser du detta direkt med din elektriker eller VVS-installatör.

Spara pengar

När du köper ett hus från oss, handlar du direkt från husfabriken. Vi har kapat mellanhänder och jobbar inte med provisionssäljare eller husagenter. Du gör husaffären direkt med oss. Vår slimmade organisation gör att du får mer hus för pengarna!

Att anlita hantverkare kostar pengar. Men ju mer du kan göra själv, ju mer pengar kan du spara.
Ja, men jag är ju inte snickare, kanske du tänker. Visst är det så, alla byggmoment kanske inte våra huskunder klarar av, men vi lovar att det finns moment i husbygget som den normalhändige fixar.

Dessutom finns det massor av saker som du kan hjälpa din snickare med så att den köpta tiden minimeras. Förbered kommande dags arbete, plocka fram material och städa. Att ha en snickare för 500 kr i timmen som städare är ju inte ekonomiskt.

Visst kan det vara bekvämt att inte behöva ordna med elektriker och VVS-entreprenör till husbygget. Men tänk på att den servicen är något som du får betala för, räkna med att påslaget ligger på ca 15%.
I vår husleverans ingår fina underlag som du använder för att upphandla grundarbete, el, VVS, snickare och målning om du nu väljer att köpa den tjänsten. Spara pengar – kapa mellanhänder!

 

Vi hjälper dig

Vi ordnar med alla handlingar som rör ditt nya hus: bygglov, ritningar och underlag för entreprenader. Självklart gör vi själva utformningen av huset.
Innan husleveransen får du en checklista på delar som ska göras innan stomresningen. Givetvis har vi även kontakt med dig som kund för att stämma av innan huset kommer.
Du behöver inte oroa dig för att lagra en massa byggmaterial under byggets gång. Vi ser till att leveranserna kommer i rätt tid och att allt går så smidigt som möjligt.
Vi är den personliga hustillverkaren som är kända för vår service och engagemang.

Kom igång snabbt!

Ett stomrest och monteringsfärdigt hus tillverkas inomhus i vår husfabrik. Med våra duktiga montörer kommer huset snabbt och tryggt under tak. Ett normalstort hus är väderskyddat efter ca 3-4 dagar.
Efter det att takpannorna är lagda och ångspärren är monterad i taket kan du starta byggvärmen och låta huset få torka.
Du kan nu i lugn och ro bygga huset färdigt invändigt, samtidigt som det är skyddat för väder och vind.