Planlösningar

Enplanshus med vinkel

Enplanshus med vinkel är en av de populäraste husmodellerna. Uteplatsen blir naturligt skyddad och planlösningen blir öppen och trevlig. Ett enplanshus erbjuder större möjligheter till variationer i planlösningen jämfört med ett tvåplanshus.

Se planlösningar

Tvåplanshus

Tvåplanshus är också en populär hustyp. Den planlösningen passar bra till en växande familj eller till små tomter där man vill få ut en större yta. Detaljplanen kan påverka möjligheterna att bygga i två plan.

Se planlösningar

Enplanshus utan vinkel

Enkla, raka hus är kostnadseffektiva att bygga. Dessutom blir planlösningen effektiv till ytan och passar bra på tomter som är långsmala i formen.

Se planlösningar

Hus med garage

Hus med varmgarage i samma byggnad är en smidig och praktiskt lösning att ta sig från bilen direkt in i huset. Väggar och tak i våra garage har samma höga standard som resten av huset. Hus med ett integrerat garage är kostnadseffektivt att bygga och passar till små tomter där det ett fristående garage inte får plats.

Se planlösningar

Kliv in i din husritning

Upplev ditt hus redan som husskiss med den allra senaste tekniken. Vi är en av de första hustillverkarna som presenterar alla våra husskisser interaktivt och i VR. Fungerar på alla plattformar: smarttelefoner, läsplattor och datorer oavsett operativsystem. Enkelt och lättillgängligt. Du kan alltså vandra runt i huset innan det har byggts!